Bine ati venit pe site-ul Radio CONSENS Romania ! Va dorim auditie placuta !
 
~ Emilia Bubulac ~ CONSENS 3 Tv, va doreste vizionare placuta ! CONSENS 3 Tv, canalul de promovare al adevaratelor valori muzicale, datinilor, tradițiilor, autenticului si bunului gust !   Bine ati venit pe site-ul Radio CONSENS Romania ! Va dorim auditie placuta !  
   
Romania a intrat in TOPUL tarilor cu cei mai multi emigranti. Cati romani au plecat sa munceasca in afara
Oficial, Romania este pe locul patru in Europa la numarul de cetateni care traiesc in afara tarii. Avem peste 3,4 milioane de romani plecati la munca in strainatate, ori stabiliti definitiv acolo, cu tot cu familii. Cifrele vin de la Organizatia Natiunilor Unite si le contrazic pe cele de la Institutul nostru de Statistica, unde au iesit cu 1 milion de emigranti mai putin.
  CITESTE TOT ...

Adauga un


Comentariu

Numele, adresa, telefon:


Adresa E-mail:Text Comentariu


    


(4k) ~ CASA DE MODA " DARY " A LANSAT
COLECTIA ROCHII PENTRU OCAZII SPECIALE (16-9) (4k)


Play & Full Screen ~ Tv Consens !
ZIAR
CONSENS~ Va multumim ca ati vizitat site-ul Ziarului Consens. Evenimentelor din viata Dvs, sunt pe primul loc pentru noi ! ~ Suntem onorati pentru fiecare link accesat ! Ziar Consens: Preluare si realizare de fotografie, filme, articole si stiri de larg interes, divertisment, muzica, spectacole ~ Productie media si difuzare, Stiri, Informatii ~~ © 2002 - 2017 ~ Ziar Consens © ~ Toate drepturile rezervate.INFO
FACEBOOK
WEBCAM ROMANIA
LINK-URI UTILE
PARTENERI
CONTACT

Facebook
Formular
CLICK ! CONTACT RAPID !
 
RCR

IP-ul Dvs. este ~