Bine ati venit pe site-ul Radio CONSENS Romania ! Va dorim auditie placuta !
 
~ Emilia Bubulac ~ CONSENS 3 Tv, va doreste vizionare placuta ! CONSENS 3 Tv, canalul de promovare al adevaratelor valori muzicale, datinilor, tradițiilor, autenticului si bunului gust !   Bine ati venit pe site-ul Radio CONSENS Romania ! Va dorim auditie placuta !  PARTENERI
 
Termeni si conditii


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul vizitatorilor de denuntare unilaterala

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat link-urile si compatibilitatea acestora prin vizitarea paginii agentiei de stiri..

Raporturile dintre vizitator si Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000.

Administratorul Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Atentie: fotografiiile au caracter informativ .

Nereguli

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Ziar Consens (http://consens.jurnalweb.ro/) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact

***
 

 


CLAUDIA MOTEA, Actrita Romano-Canadiana - INTERVIU la Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania despre TEATRUL NOSTRUM (HD)


Play & Full Screen ~ Tv Consens !


~ Va multumim ca ati vizitat site-ul Ziarului Consens. Evenimentelor din viata Dvs, sunt pe primul loc pentru noi ! ~ Suntem onorati pentru fiecare link accesat ! Ziar Consens: Preluare si realizare de fotografie, filme, articole si stiri de larg interes, divertisment, muzica, spectacole ~ Productie media si difuzare, Stiri, Informatii ~~ © 2002 - 2017 ~ Ziar Consens © ~ Toate drepturile rezervate.INFO
FACEBOOK
WEBCAM & TV
LINK-URI UTILE
PARTENERI
CONTACT

Facebook
Formular
CLICK ! CONTACT RAPID !
 
RCR

IP-ul Dvs. este ~